De workshop leert je geheel zelf een twee-laags stapeltaart te maken. De workshop kan zowel door gevorderden als beginners, zonder enige ervaring in taartdecoratie gevolgd worden. De workshop duurt ongeveer 4 uur en is inclusief:

  • Taartbodems met doorsnedes van 15 cm en 20 cm, geschikt voor in totaal 18 personen
  • 2 lagen vullingen
  • Fondant om te bekleden & decoreren
  • Gebruik van alle materialen, gereedschappen, een schort en horecahandschoenen
  • Koffie / thee / fris en iets lekkers tijdens de workshop
  • Taartdoos om de taart mee naar huis te nemen
  • Twee recepten om in de toekomst gebruik van te kunnen maken

Kosten: € 75,-per deelnemer.
Locatie: bij u thuis of op onze locatie in Eindhoven, Geldrop, Helmond of Beek & Donk.

Basis

De start is gelijk aan die van de Basis workshop en bestaat dus uit het kleuren van de fondant, het vullen van de taart en het bekleden van de taart met fondant.

Daarna worden de taarten gestapeld, met behulp van een speciale techniek en hulpmiddelen.

Decoratie

De taart kun je naar eigen inzicht decoreren met een ruime assortiment in uitstekers en unieke mallen. Rozen maken kan uitgelegd worden.

Bewaren

Je neemt je zelfgemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. De taart kun je 3 dagen in de koelkast of 2,5 maanden in de vriezer bewaren.