Over Miruna

seperator-groen

Hi...nice to meet you...

Allereerst welkom bij Miruna's Cakes & Flowers Deco!

Bakken in combinatie met patisserie is al jaren mijn grote hobby. Dit is voornamelijk begonnen met mijn opa & oma die vroeger met veel plezier een bakkerij hadden. Na het volgen van verschillende patisserie cursussen en het behalen van de Wilton & PME Master certificaten heb ik Miruna’s Cakes geopend.

Ik bak vooral op bestelling, voor bedrijven en particulieren. Er zijn vele mogelijkheden, van klein gebak, cupcakes en koekjes tot themataarten en natuurlijk bruidstaarten. Iedere taart wordt samen ontworpen en krijgt daardoor een totaal eigen karakter, uiteindelijk is geen enkel taart gelijk!

Sinds dit jaar ook bloemschikken aan mijn bedrijf toegevoegd. Een passie die gecombineerd kan worden met een prachtige bruidstaart op jullie grote dag.

Bent u als bedrijf op zoek naar een originele taart, cupcakes of kleine gebakjes ter viering van een jubileum, voor een congres, beurs of evenement, neem dan ook zeker contact met mij op. Sinds kort ook horeca gebak te bestellen, zoals mijn heerlijke worteltaart.

Naast het zelf decoreren, vind ik het ook leuk om mijn kennis over te dragen. Ik geef verschillende workshops, aan volwassenen en kinderen.

Inmiddels ook vaste patissier voor verschillende trouwlocaties in de regio, zoals de prachtige Kasteelhoeve in Geldrop.

Meer weten? (interview)

Voor bestellingen, een offerte of informatie over taarten, sweets, workshops of bloemen decoraties, neem gerust contact met me op!

Inspirational Styled Wedding Shoot Kasteel Henkenshage Captured at Sint-Oedenrode on 05
Oct, 2020 by love by loes Wedding Photography trouwfotograaf, bruidsfotografie, Venray, Limburg, after wedding, elopement photographer, lifestyle, weddingphotographer, love-by-loes, loveshoot, familie, familieshoot, fotograaaf, coupleshoot, NikonD750, lovebyloes, www.lovebyloes.com, Hochzeitsfotograf, paarshooting, zakelijk portret, Europewedding, europeelopementphotographer
button-terracotta