- PROEVERIJ -

Willen jullie eerst een paar mogelijkheden proeven? Boek dan een proeverij op onze locatie in Helmond. Voor € 25 gaan jullie 6 verschillende smaken proeven. En ik neem jullie wensen door voor jullie droomtaart. (lijst smaken)

I.v.m. Corona situatie kan een proeverij ook opgehaald worden, met een persoonlijk gesprek via Whatsapp of Zoom.

De afgelopen jaren heb ik op verschillende prachtige locaties bruidstaarten geleverd en leuke contacten opgebouwd. Tips & ervaringen voor een bepaalde locatie deel ik graag met jullie.

Ook vaste bruidstaarten leverancier voor bijvoorbeeld Kasteelhoeve in Geldrop, Koks Gemert & Stoer Events and More.

- PRIJZEN -

De kosten van een bruidstaart zijn afhankelijk van de gewenste decoraties, het aantal personen & de vulling. De prijzen zijn vanaf: 7,50 euro p.p. (afhankelijk van de gewenste design/ lagen taart)

Binnen Helmond is de bezorging gratis. Na een persoonlijk gesprek maak ik een vrijblijvende offerte. Voor een standaard bruidstaart assortiment zonder aanvullende decoraties, kijk gerust in de webshop.

- INFO & AFSPRAAK -

Voor meer informatie & inplannen van een vrijblijvend persoonlijk gesprek of proeverij, neem contact met me op. Ik sta jullie graag te woord.

Nieuw: Mijn eigen Weddingcakes Brochure is te downloaden. The guide to your dreamcake:)

 

 

 

 

 

 

 

In de afgelopen jaren heb ik een bijdrage geleverd aan verschillende styled weddingshoots. Een kleine impressie bekijk je via onderstaande link/video:

https://youtu.be/xr3Kpa6yFc0

https://www.instagram.com/mirunascakes